Det är inte helt lätt att bestämma sig för vilken surfplatta man ska köpa till barnen. De börjar bli så gamla nu att jag känner att jag måste ge dem i alla fall en (officiellt familjens). Det skulle göra det mycket lugnare i vissa situationer där man verkligen vill att de ska sitta för sig själva.

Jag har tittat runt en del och tycker iPad är för dyra och det känns som man betalar för märket bara. Sånt gillar inte jag och sedan fick jag syn på Sony Xperia Tablet Z2 som verkar ha allt det jag önskar och som dessutom är vattentät. Jag såg genast framför mig att den överlever när min yngsta spiller ut ett glas vatten eller saft över den.

Målet med den är väl egentligen att jag ska kunna surfa på den på kvällarna framför TV:n och barnen ska kunna kolla film och spela enklare spel på den. Så det känns som jag hittat rätt även om jag tycker 3500 kronor kanske är i högsta laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation