Jag nämnde i mitt förra inlägg att jag fyndade en del julklappar på Black Friday och dockhuset var tyvärr inte det. Jag har sedan i somras spanat på det klassiska dockskåpet Lundby men det är verkligen en investering utan dess like.

Normalt pris är runt 800-900 kr för den modellen av Småland med två våningar och visste har det funnits ett par butiker som kört kampanjpriser för runt 600 kr vilket får anses vara bra. Det är även ordinarie priser jag sett i leksaksbutiker och därför blev jag så glad att jag fick tag i den för 299 kr nu innan Lucia. Det var Toys R Us som körde en kampanj och jag hade som tur var lagt in en bevakning hos Prisjakt så att jag skulle få mail om priset sjönk under 500 kr.

Nu kunde jag även lägga pengar på lite härliga möbler och jag har även sagt till barnens mor- och farföräldrar att barnen önskar sig inredning till sitt Lundby dockskåp som de ska få i julklapp. Eftersom det är en så pass dyr investering totalt sätt så har vi valt att barnen ska dela på det. Det gör det även möjligt för dem att få lite andra julklappar som de önskar sig.

Jag passade på att göra en egen och gemensam julkalender också där jag på 5 dagar fram till jul slagit in möbler, figurer och tillbehör till dem. Det är lite roligt för de var inte riktigt säkra på vad det skulle leda till 🙂

Det finns en hel del olika dockhus att köpa om man är ute efter det till sina barn. Jag tycker det är rätt roligt att se hur de får arbeta med sin fantasi (vilket förvisso kommer så enkelt för barn) men det känns bättre att ge dem något sådant här än att uppmuntra till mer tid vid plattan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation